Voor jou en je kind

Speciaal voor jou en je kind biedt Hartvrienden verschillende producten en organiseren we vakanties. Ook bieden we steun en beantwoorden we vragen over het leven met een hartafwijking.

Kris Krokodil

Kris Krokodil is een vriendje voor kinderen met een hartafwijking. Met zijn hartafwijking maakt Kris herkenbare avonturen mee. Lees de avonturen van Kris voor uit het boekje. Of kijk samen met je kind naar de grappige animatiefilmpjes. Natuurlijk is Kris er ook als knuffel.

Lees meer over Kris

De TikkieRing

Operaties, prikken, behandelingen en controles. De TikkieRing met stoere bedels (Tikkies) helpt je kind al deze ervaringen te verwerken. De ring vertelt een persoonlijk verhaal. Een verhaal om te delen met familie, vrienden en andere kinderen.

Lees meer over de TikkieRing

Hartenwijzers

Wil je graag contact hebben met een ouder die hetzelfde als jou heeft meegemaakt? Heb je een korte vraag of behoefte aan intensiever contact voor een langere periode? Hartenwijzers zijn ouders van een kind met een hartafwijking. Ze hebben de hectische periode waar jij nu in zit achter de rug.

Lees meer over onze Hartenwijzers

TEAMHartvrienden

Speciaal voor jongeren met een aangeboren hartaandoening (12-18 jaar), is er nu TEAMHartvrienden. Een website en app om met elkaar in contact te komen, ervaringen te delen en begrip te krijgen van de omgeving. 

Lees meer over TEAMHartvrienden

Infolijn Hart en Vaten

Heb je vragen over het leven met een hartafwijking? Wil je je zorgen met iemand delen? De voorlichters van de Infolijn geven graag antwoord op al je vragen. Ook kunnen ze je betrouwbare informatie geven op medisch gebied.

Neem gerust contact op

 

Deze producten en diensten worden mogelijk gemaakt door Harteraad, dé patientenvereniging voor mensen met een hart- en vaataandoening en hun naasten. 

Deel via: